Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
www.laasbycykler.dk 
CVR: 14673083 

Nørregade 5
8670 Låsby

Email: laasbycykler@yahoo.dk
Tlf. +4586951861

Etableret i 1992 - Laasbycykler.dk drives af Låsby Cykler - Værkstedet. 

Priser og betaling 
Priser, der fremgår på de enkelte produktsider eller i indkøbskurven, er inkluderet moms og afgifter. Fragtomkostninger er ikke inkluderet da fragtomkostningen varierer fra de forskellige køb. Fragtomkostninger fremgår på betalingssiden. 

Du kan sikkert og trygt handle online hos laasbycykler.dk. Dine betalingsoplysninger bliver behandlet sikkert og krypteret af vores betalingspartner QuickPay. Laasbycykler.dk har ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Beløbet hæves først når varen er afsendt. Du kan bruge følgende betalingsmetoder når du handler hos laasbycykler.dk: 

 • Dankort
 • Visa/Dankort 
 • Mastercard 
 • Maestro 
 • JCB
 • ViaBill 
 • MobilePay
 • PayPal 

Er du erhvervsdrivende, og ønsker at benytte faktura kan du skrive en mail eller ringe til os. 

Ordrebekræftelse
Når du placerer en ordre hos os, vil du kort tid efter modtage en ordrebekræftelse på mail. Når varen er afsendt, vil du modtage en mail hvori du kan tracke din ordre. Ordrebekræftelsen indeholder følgende oplysninger: 

 • Din ordre 
 • Totalpris 
 • Kundeinformation 
 • Leveringsadresse 
 • Betalingsmetode 
 • Leveringsmetode 
 • Kontaktinformation 

Levering
Vi sender alle hverdage fra kl. 09-16. Vi leverer til hele det danske fastland, inklusiv brofaste øer. Forventet leveringstid er 1-2 hverdage. Alle øer, som ikke har broforbindelse kan forvente en længere leveringstid og højere fragtpris.  

 • Postpakker/mindre pakker leveres af GLS eller Postnord.
 • Større pakker leveres af Brink Transport
 • Afhentning i butik hos Låsby Cykler 

Vores fragtpriser er følgende :

Små pakker med dele - 50 Kr.-

Mellemstor pakker med større udstyr eller motorsave fx - 100 Kr.-

Cykler :

1 cykel = 149Kr.-

2 cykler = 275Kr.-

3 cykler = 399Kr.-

4 cykler = 499Kr.-

5 cykler = 599Kr.-

Herefter stiger det med 100Kr.- pr cykel ekstra.

Dele sendes endten med GLS eller post nord.

Cykler sendes med Brink transport.

 

 

Fortrydelsesret

Hos laasbycykler.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret.

I kassen når varen sendes retur, skal returneringsblanketten udfyldes og vedlægges. (Returneringsblanket findes under "returneringsblanket" på siden)

Den orginale faktura skal også sendes med i kassen.

Bemærk desuden, at vi af hensyn til fødevaresikkerhed ikke tager fødevarer retur.

Refundering

Ønsker du pengene retur for din returnerede vare, så vil pengene altid føres tilbage til dig via bankoverførelse, som vi kan via reg nr og konto nr som står sammen med returneringsblanketten du/i vedlægger ved returneringen.

Fragt gebyr begge veje vil blive på kundens regning. Så koster varen 500kr og fragten 50kr sendt til jer. Så vil i få de 500kr retur og retur fragten skal i også selv betale.

Hvis varens indpakning er brudt op, eller hvis varen er blevet prøvet. Vil vi undersøge varens tilstand, når den er returneret til os, og returnere det beløb vi nu mener hver vare er værd at sælge videre for i den tilstand vi nu har fået den tilbage i.

Så længe varens indpakning ikke er brudt op, vil i efter vi har fået varen returneret og godkendt, få det fulde beløb tilbage på varen sig selv.

Er det en maskine og vi kan se at den har været brugt en enkelt gang vil vi ikke have den retur til os og refundere ikke.

Reklamation

Har du modtaget varen i en stand der ikke er i ny stand, hvis det er en ny vare. Eller er varen blevet beskadiget under transport, bedes du kontakte os på 86 95 18 61 og vi aftaler derfra hændelsesforløbet. Emballage og alt det beskadige SKAL returneres før varen pakkes ud af emballagen. Hvis varen menes at skal returneres pga reklamation må varen ikke være prøvet.

Returfrist

14 dage fra varen er leveret, til den dag i tager kontakt til os angående at få varen returneret.

Returneringsadresse

Låsby Cykler

Nørregade 5

8670 Låsby

Reklamationsret

Ved laasbycykler.dk har du den sædvanlige 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at få dokumentation for disse udgifter.

Venligt kontakt os inden der sendes varer retur, dette gælder ALLE reklamationer. På telefon eller mail som findes øverst på siden her.

Fragt

Vores fragtpriser er følgende :

Små pakker med dele - 50 Kr.-

Mellemstor pakker med større udstyr eller motorsave fx - 100 Kr.-

Cykler :

1 cykel = 149Kr.-

2 cykler = 275Kr.-

3 cykler = 399Kr.-

4 cykler = 499Kr.-

5 cykler = 599Kr.-

Herefter stiger det med 100Kr.- pr cykel ekstra.

Dele sendes endten med GLS eller post nord.

Cykler sendes med Brink transport.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

 

 • navn
 • adresse
 • telefonnummer
 • e-mail adresse
 • Ved levering til firma CVR NR.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Låsby Cykler og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Låsby Cykler har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til laasbycykler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos laasbycykler.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret 
til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven.