Personalet

Personalet hos Låsby Cykler 

 
Jan Thomsen
 Jan Thomsen
Ejer og stifter af Låsby Cykler
Jan startede Låsby Cykler tilbage i 1994. Han er uddannet traktormekaniker og har erfaring med, at reparere nærmest hvad som helst.
Specialer
Jan kan næsten det hele, små makiner, store maskiner og cykler. Han kan reparere det hele og ved alt om vores varer i butikken. 
Hobbyer
Cykling (racer og mtb), løb og havearbejde.
Om Jan
Jan er uddannet traktormekaniker i 1986 i et landbrugs maskinværksted hvor de lavede traktore, havemaskiner, knallerter og lign. I 1994 åbnede han Låsby Cykler som siden er blevet et stort værksted med butik med salg og reperationer af havemaskiner, skovmaskiner, ATV'er, scootere og cykler. Jan bor i Låsby og er opvokset i Skjørring/Galten.
 
 
Martin Thomsen
Martin Steen Thomsen
Butiksbestyrer og Mekaniker.
Specialer
Martin er husets cykelmekaniker og ved alt om cykler, uanset hvilken type cykel det er. Så har Martin skruet i det er solgt det. Martin er også husets robotplæneklipper mand, han står for salg og monteringer af robotplæneklippere.
Hobbyer
Triatlon, cykling, havearbejde. (alt andet end at slå græs, det gør hans robotplæneklipper for ham)
Om Martin
Martin er søn af ejeren til butikken, og har siden han kunne gå altid rendt rundt i butikken. Men i 2014 blev Martin uddannet cykelmekaniker i en cykelbutik i Silkeborg, siden da har han arbejdet i cykelbutikker i Århus som mekaniker og sælger. Martin har også arbejdet et halvt år på sports resortet Playitas på den spanske ø - Fuerteventura, som mekaniker for deres udlejningscykler samt cykelturs guide. I April 2017 startede Martin ved Låsby Cykler. Martin bor i hus i Odder men er opvokset i Låsby.
 
Alex
Alex Meldgaard Svith
Chefmekaniker
Specialer
Alex ved alt om havemaskiner, ATV'er og scootere. Generalt ved han alt om noget med motor, for i hans fritid går han op i motorsport og biler. Alex har hus og bor i Låsby og er opvokset i Låsby.
Hobbyer
Motorsport og havearbejde.
Om Alex
Alex startede som fejedreng i Låsby Cykler i 1998 og startede på fuld tid i år 2000. Alex har som sådan ikke nogen uddannelse, men han har igennem 20 år set tingene med hænderne og lært alt han ved på den måde. Alex har en løsning på alt og giver aldrig op på nogen opgaver, jo svære jo bedere. Til ham kan alle trygt indlevere deres maskiner til reperationer.